Kundaliinijooga-opettajakoulutus, taso 1 alkaa 19.-20. toukokuuta

Yli 10 vuotta olemme kouluttaneet joogaopettajia Suomessa!
Seuraava Kundaliinijooga opettajakoulutuksemme (Level 1) Suomessa alkaa 19.-20.5.2018!
Astu omaan henkilökohtaiseen sisäisen transformaation prosessiin ja vapauteen Yogi Bhajanin, PhD, kundaliinijooga tekniikoiden ja oppien myötä.
Kurssin Lead trainer Jivan Mukta, PhD, on kansainvälisesti kokenut ja pioneeri kundaliinijoogaopettajana Suomessa vuodesta 2004. Opi muuttamaan elämäsi yhdessä kundaliinijoogaopettajien kanssa Suomesta, Chilestä ja Saksasta. Saat elämääsi enemmän elinvoimaa, tasapainoa ja sisäistä näkemystä.

"Elämä on ylä- ja alamäkien jatkuvaa väreilyä. Yritä pysyä neutraalina näissä ylä- ja alamäissä; istuuudu oman sielusi lahjomattomuuteen" - Yogi Bhajan

Lisätietoa: https:/www.yogalafontaine.com/teachertrainings/ tai kirjoita meille info@yogalafontaine.com ja lähetämme sinulla koulutuksen info-paketin.

EARLY BIRD -ALENNUS 100e kun rekisteröidyt kurssille ennen 19.3.2018!!!

Tervetuloa löytämään paras versio itsestäsi Kundaliinijooga Opettajakouluksen (Level 1) kautta ja kokemaan Kundaliinijoogaopettajien tiimin kokenut tuki!

kundallinii

 

Ylös


Me & We tantrailta 20.4. klo 19-22

mewe

Ylös


Sankarittaren Matka - voimaannuttava tantrakurssi naisille 22.4.

sankaritar 1 sivusankaritar 2sivu

Ylös


Soundhealing workshop 27.4.

Kaipaatko elämääsi eheyttävää rentoutumista, syvää läsnäoloa ja läheistä yhteyttä itseesi? Tule kokemaan miten ääni ja musiikki voivat tehokkaasti hiljentää kiireisen mielen ja avata meissä tilaa kuulla ja kokea itsemme ja ympäristömme uudella tavalla. Tässä 2,5 tunnin workshopissa avaamme ensin yhteyttä itseemme oman äänemme kautta (äänijooga) ja tämän jälkeen sukellamme syvälle hoitavien äänivärähtelyiden syleilyyn erilaisia instrumentteja hyödyntäen. Soittimista mukana ainakin ääniraudat, tiibetiläiset kulhot, kristallikulhot, ocean drum, kellot ja harppu.

Lue lisää täältä >>>https:/www.facebook.com/events/1456808417779341/

sound j

Ylös