Kylli

Kylli on joogakoulu Shantin omistaja ja pääopettaja. Hän on ammatiltaan fysioterapeutti ja joogaopettaja. Hänen lempeän leikkisillä hathajoogatunneillaan vahvistetaan ja notkistetaan sekä fyysisiä että henkisiä muskeleita. Kylli järjestää lukuisia hyvinvointimatkoja kotimaahan, Eurooppaan ja Aasiaan, sekä opettaa tulevia joogaopettajia Shantin joogaopettajakoulutuksessa.
"Ole kuin kynä Jumalan kädessä ja salli Hänen kirjoittaa kauttasi rakkauskirjeitä
-Äiti Teresa 

Marjaana

Marjaana opettaa Shantissa hathajoogaa ja Yin-joogaa.  Marjaana on yksi Shantin senioriopettajista. "Nyt saat salaisuuteni. Se on hyvin yksinkertainen: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä." Marjaana viettää kesää Kreikassa ja palaa taas syksyllä Shantiin.

Emmi

Emmi on äitiyslomalla syksystä 2018 alkaen. Emmi opettaa pilatesta. Hän on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta 2006. Pilates-opettajakoulutuksensa hän suoritti 2006-2008 Pilates Place Tampereella mentoristudionaan Pilates Place Southwest Lontoossa. Hän on harrastanut monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja, mutta innostui erityisesti tanssista. Tanssin kautta löytyi myös Pilates. 2016 Emmi valmistui Third Generation Pilates Teacheriksi ja on nyt Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita´s Legacy.

"Hyvä fyysinen kunto on onnellisuuden perusta" -Joseph Pilates

 

Kati

Kati ohjaa Shantissa joogapilatesta sunnuntaisin. "Valitse ne ajatukset ja teot, jotka tuovat lisää valoa elämääsi. Sydämen ääntä kuuntelemalla löydät vastaukset kaikkiin mysteereihin."

Tarja

Olen rakastanut tanssia ja liikkumista lapsesta asti. Liikkuminen on minulle elämäntapa. Jazz- ja modernitanssi kuuluivat nuoruuteeni musiikin opiskelun lisäksi. Vuonna 1994 tutustuin Astanga-joogaan ja harjoitin sitä intensiivisesti monta vuotta. 2000-luvun alussa tutustuin Janice Redmaniin ja hänen Bodylogic (myöh.Bodyflow) nimiseen kehonhuoltotuntiin. Olin vuosia Janicen oppilaana ja myöhemmin työskentelimme yhdessä. Janiceltä opin paljon liikkeen dynamiikasta ja ihmiskehosta.

 

 

Lana

Lana opettaa Astangaa, Hathaa, Pranayamaa ja Ayurvedaa. "Dance as though no one is watching you. Love as though you have never been hurt before. Sing as though no one can hear you. Live as though heaven is on earth." www.lanaprana.fi

Terhi

Terhi ohjaa pilatesta. Hän on kouluttautunut Somatic Pilates -ohjaajaksi ja valmistunut vuonna 2016 Third Generation Pilates Teacheriksi ja on nyt Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita´s Legacy. Terhin tunneilla annetaan hetki aikaa itselle. Olo on tunnin jälkeen kevyt ja mieli kirkas. "10 kerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet eron, 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho." -Joseph Pilates-"

Miisa

Miisa opettaa Shantissa Astangajoogaa. Suhtaudun intohimoisesti joogan opettamisen lisäksi kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Tavoitteeni tunneilla on välittää oppilaille välineitä oman kehon ja mielen tasapainon ylläpitoon. "Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion."
-Rumi

Meri

Meri Mort on tällä hetkellä äitiyslomalla. Opetuksessa Merille tärkeintä on vapautuminen, tutkiva ja pehmeä asenne sekä ihmisen ainutlaatuisuuden huomioiminen. Pranayamat ja kehon luonnollinen spiraaliliike tulevat tutuksi monipuolisella tunnilla joka sopii aloittelijoille, mutta myös pidempään tehneet löytävät uusia näkökulmia harjoitukseensa. Meri on ohjannut joogaa yli 10 vuotta ja ottaa vaikutteita mm. Scaravelli ja 5 Elements -suuntauksista. Hän on toinen Shantin joogaopettajakoulutuksen pääopettajista.

Almer

Almer on monitaituri Tallinnasta. Hänen valtakuntaansa kuuluu tanssit afrikkalaisista rytmeistä kilpatanssiin. Hän villitsee shantilaisia  pitämällä villejä tanssitunteja sekä rauhoittavia soundhealingeja. Almer on opiskellut erilaisia kehon -ja mielenhuoltomenetelmiä Thaimaassa sekä sound healingia Australiassa, Itävallassa sekä Englannissa.

Paula

Paula ohjaa Tension Releasing Exercises (TRE) yhteisharjoituksia HoivaShantissa. Koulutukseltaan hän on VTM ja psykoterapeutti. Hän on harrastanut joogaa ja meditaatiota vuodesta 2000.Psykoterapeuttinen yksityisvastaanotto keskiviikkoisin HoivaShanti.

"Rakkaus ja dialogia pitävät ihmiset suhteissa, sekä ihmiset että suhteet elävinä" -P. Holm-

 

Taavi

Taavi opettaa rajajoogaa, klassillista joogaa ja meditaatiota sekä joogafilosofiaa. Talvikuukausina hän asuu Intiassa jooga-ashramissa ja joogaa hän on harrastanut 50 vuotta ja meditaatiota 43 vuotta. 

"Jooga on mielenliikkeiden lakkaamista." Patanjalin jooga-ajatelmat I:2.

Kirsi

Kirsi on joogaopettaja, fysioterapeutti, koulutettu doula ja äiti. Hän opettaa Shantissa äitiysjoogaa ja äiti+vauva joogaa. Kirsi painottaa tunneillaan oman kehon kuuntelua ja lempeää sekä rakastavaa suhtautumista omaan itseen. Hänen tunneillaan lempeiden harjoitteiden kautta mielikin tyyntyy ja kokonaisvaltainen hyvinvoinnin tunne lisääntyy. Kun mieli on tyyni on helpompi kokea tietoisuutta ja kiitollisuutta myös arjessa. "Koe se kiitollisuus, jota juuri nyt voit tuntea."

Kirsi on erityisesti syventynyt äitiysjoogan ohjaamiseen. Tunneilla hoidetaan kehoa ja mieltä raskauden tuomat muutokset lempeästi huomioiden sekä etsitään yhteyttä kohdussa kelluvan vauvan tai useammankin kanssa. Kirsi pitää kaksi kertaa kuussa myös synnytykseen valmentavan äitiysjoogakerran, jonka ajankohdan löydät viikko-ohjelmastamme.

 

Salla

Salla ohjaa maanantai-aamussa hathaa, joka on hidasta, rauhoittavaa, vahvistavaa ja yksilölliset tarpeet huomioivaa. Salla tekee myös shiatsua, joogahierontaa, urheiluhierontaa sekä oppilastyönä osteopatiaa. Kehoterapian ja joogan yhdistäminen onkin hänelle loputon kiinnostuksen kohde. "Onni ei ole määränpää vaan tapa matkustaa."

Emma

Emma opettaa pilatesta. Hän on käynyt pilatesopettajakoulutuksensa Pilates Place Tampereella, jossa myös aloitti pilateksen opettamisen. Emma valmistui Third Generation Pilates Teacher -koulutuksesta keväällä 2016 ja on siten Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita’s Legacy. Hän on ammatiltaan myös fysioterapeutti, ja pilateksen periaatteet tukevat erinomaisesti näkemystä kehon kauniista linjauksesta ja ekologisesta käytöstä. Halu jakaa pilateksen hyödyt toivat Emman pilatesopetuksen pariin.

"Kärsivällisyys ja sinnikkyys ovat elintärkeitä ominaisuuksia, kun tavoitteena on onnistuminen missä tahansa vaivan arvoisessa pyrkimyksessä." -Joseph Pilates

 

Emilia

Emilia ohjaa hathajoogaa pilke silmäkulmassa. Emilian tunteja värittää ilo, leikkisyys, turvallisuus, inspiraatio luonnon elementeistä sekä elämän ihmeiden hämmästely. Hän kannustaa harjoituksessa omakohtaisen tietämyksen kehittämiseen, jolloin joogaharjoituksessa nousseet oivallukset voivat auttaa arkisessa elämässä.

Emilialla on RYT500 ja Joogakoulu Shantin joogaopettajakoulutukset ja hän harjoittaa aktiivisesti zen-meditaatiota buddhalaisessa Bodhidharma ry:ssä.

 

Sara

Sara ohjaa lempeällä ja tutkivalla otteella joogaa. Tunneilla yhdistyvät muun muassa hathajoogan perusasanat, virtaavuus ja vapaa liike. Tärkeää on hengityksen, rytmin ja liikkeen luominen sisältäkäsin- Jooga on kokonaisvaltainen kehon ja mielen tanssi! Sara pitää eri asioiden yhdistelemisestä luovalla tavalla ja ottaa vaikutteita monesta mm. musiikista, taiteesta, elementeistä, luonnosta, eläimistä ja omasta lapsestaan.

"Kehosi on instrumentti, jota sinä soitat"

Saralla on RYT 500 joogaopettajakoulutus, Shantin joogaopettajakoulutus ja Kundaliinijoogaopettajakoulutus, Taso 1

 

Pia Skibdahl

Onko unelmasi oppia laulamaan? Entä tarvitsetko apua äänenkäytössä? Askarruttaako kysymys kuka minä olen?
Tarjoan laulutunteja, äänenhuoltoa ja ääniterapiaa arkisin Shantissa klo 13-16.30.
Pidän myös ääni-iltoja teemoina: ääniflow, löydä oma äänesi ja hoitava ääni.
Olen äänen ja laulun konkari: pedagogi, laulaja, joogan- ja retriitinohjaaja. Vuodesta 1996 olen omistautunut ihmisäänen syväulottuvuuksien opettamiseen, tutkimiseen ja esittämiseen. Haluan jakaa ilosanomaa siitä että jokainen voi löytää äänensä, oppia laulamaan ja hoitamaan äänellään. Ilman suorituspaineita pilke silmässä....
www.viriditas.fi pia.skibdahl@kolumbus.fi 050 5700559

Liv Avtar

Pauliina Kaivola (Liv Avtar Kaur) ohjaa Shantissa kundaliinijoogaa. Hän on harjoittanut kundaliinijoogaa vuodesta 2007, valmistunut kundaliinijoogaopettajaksi (KRI) vuonna 2009, ja suorittanut 2-tason viidestä modulista neljä. Pauliina on Shantin pitkäaikaisen opettajan Jivan Muktan oppilas.


"Olen etsijä ja todennäköisesti ikuinen opiskelija elämän ihmeellisellä polulla. Tieni on vienyt astanga- ja hatha-joogan kautta kundaliinijoogaan, joka koukutti ensi kerrasta alkaen. Se oli vastaus kysymykseeni, miten yhdistää tavallinen, usein stressaavakin työ, perheen touhut - ja samalla säilyttää rauha ja yhteys omaan sisimpään sekä löytää omasta itsestä kumpuava onnellisuus. Minulle kundaliinijooga on tavallisen ihmisen joogaa, jokapäiväinen elämäntapa kohti mielenrauhaa - missä tilanteessa ikinä sitten olenkin."


"Happiness is your birthright" - Yogi Bhajan