Kylli

Kylli on joogakoulu Shantin omistaja ja pääopettaja. Hän on ammatiltaan fysioterapeutti ja joogaopettaja. Hänen lempeän leikkisillä hathajoogatunneillaan vahvistetaan ja notkistetaan sekä fyysisiä että henkisiä muskeleita. Kylli järjestää lukuisia hyvinvointimatkoja kotimaahan, Eurooppaan ja Aasiaan, sekä opettaa tulevia joogaopettajia Shantin joogaopettajakoulutuksessa.
"Ole kuin kynä Jumalan kädessä ja salli Hänen kirjoittaa kauttasi rakkauskirjeitä
-Äiti Teresa 

Marjaana

Marjaana ohjaa Shantissa monipuolisia hathajoogatunteja ja Yin-joogaa. Marjaanalla on useita eri joogaopettajakoulutuksia ja hän on Suomen ensimmäisiä yin-joogaopettajia. Shanti oli aikoinaan myös Suomen ensimmäinen joogakoulu, jossa aloitettiin viikottaiset yin-joogatunnit. Marjaana viettää puolet vuodesta Kreikassa toisessa kodissaan ja pitää siellä sekä Madeiralla joogakursseja. 

"Nyt saat salaisuuteni. Se on hyvin yksinkertainen: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.” - Antoine de Saint-Exupéry

 

Lana

Lana opettaa Astangaa, Hathaa, Pranayamaa ja Ayurvedaa. "Dance as though no one is watching you. Love as though you have never been hurt before. Sing as though no one can hear you. Live as though heaven is on earth." www.lanaprana.fi

Sanna

Sanna on Shantin vakiväkeä - ohjannut koulussa liki lähtöhetkistä saakka. Alkuun astangaa omaa kehoa kuunnellen, tutkien ja lempeästi. Myöhemmin Sanna on sekä opiskellut että ohjannut enemmän hathaa, flow joogaa ja pilatesta ja sotkee nyt niitä kaikkia harjoituksiinsa suloiseksi sekametelisopaksi. Harjoituksen keskeiset periaatteet ovat vinyasa, leikkimielisyys ja oman kehon kuuntelu.

Lauantaiaamuisin Sannan kanssa joogataan dynaaminen, lempeästi tanssiva, hidas, mutta hikinen harjoitus, jossa kiinnitetään huomiota linjauksiin ja välillä lihasvoimaankin. 

 

Miisa

Miisa opettaa Shantissa Astangajoogaa. Suhtaudun intohimoisesti joogan opettamisen lisäksi kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Tavoitteeni tunneilla on välittää oppilaille välineitä oman kehon ja mielen tasapainon ylläpitoon. "Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion."
-Rumi

Almer

Almer on monitaituri Tallinnasta. Hänen valtakuntaansa kuuluu tanssit afrikkalaisista rytmeistä kilpatanssiin. Hän villitsee shantilaisia  pitämällä villejä tanssitunteja sekä rauhoittavia soundhealingeja. Almer on opiskellut erilaisia kehon -ja mielenhuoltomenetelmiä Thaimaassa sekä sound healingia Australiassa, Itävallassa sekä Englannissa.

Paula

Paula ohjaa Tension Releasing Exercises (TRE) yhteisharjoituksia Shantissa. Koulutukseltaan hän on VTM ja psykoterapeutti. Hän on harrastanut joogaa ja meditaatiota vuodesta 2000.Psykoterapeuttinen yksityisvastaanotto keskiviikkoisin HoivaShantissa.

"Rakkaus ja dialogia pitävät ihmiset suhteissa, sekä ihmiset että suhteet elävinä" -P. Holm-

 

Salla

Salla ohjaa maanantai-aamussa hathaa, joka on hidasta, rauhoittavaa, vahvistavaa ja yksilölliset tarpeet huomioivaa. Salla tekee myös shiatsua, joogahierontaa, urheiluhierontaa sekä oppilastyönä osteopatiaa. Kehoterapian ja joogan yhdistäminen onkin hänelle loputon kiinnostuksen kohde. "Onni ei ole määränpää vaan tapa matkustaa."

http://www.virtapyorre.fi

Tarja

Tarja on valmistunut joogaohjaajaksi, energia-,äänimalja- sekä Soundful Yin -ohjaajaksi. Tämän lisäksi hän viettää aikaansa ulkoillen, samoillen ja polkujuosten - Aina kun mahdollista, luonnossa puita halailemassa.

Tervetuloa hoitamaan itseäsi, rentoilemaan ja huollettavaksi.

Koska #sinäolettärkeä

https://keijunkaula.webnode.fi/home/

 

 

Santtu

Santtu Heikkinen on buddhalaisessa opetuslinjassa koulutettu meditaatio- ja dharma-opettaja. Hän on opettanut meditaatiota vuodesta 2019. Hän on opettanut sekä Suomessa että netin välityksellä kansainvälisesti meditaatiota ja buddhalaisuutta niin kurssien, retriittien, kuin one-on-one mentoroinnin muodossa. Hänen erityisosaamiseensa lukeutuvat muun muassa buddhalaiset sydän- ja tunneharjoitteet, absorptiotilat (jhāna), sekä tyhjyysfilosofia. Santtu on opettanut kaikentasoisia harjoittajia vuodesta 2019. 

Santtu on myös harjoittanut taijia vuodesta 2014 ja opettanut sitä samaten vuodesta 2019. Hän toimii myös tietoisuuden filosofian väitöskirjatutkijana Helsingin yliopistossa.

https://niccolaggi.com

4 kerran kurssi on joka maanantai klo 17-18.30 ~ 25.4.-16.5.

Ilmoittaudu tekstarilla: 045-278 5454

Hinta 60€ / 50€ (opisk, työtön, eläke) Myös Shantin 10 x kortti käy

Ilona

Ilona on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti (1997), Pilates-ohjaaja (2002) ja tanssinopettaja MA. Hän on aina ollut kiinnostunut kehosta, liikkeestä, luovuudesta, erilaisista terapioista ja kehon- ja mielen yhteydestä toisiinsa ja kouluttautuu näissä jatkuvasti.
Hän opettaa syksystä lähtien Shantissa pilatesta ja yksilöohjausta sekä tekee hoitoja mm. Myfascia, raskausajan- ja synnytyksen jälkeistä hierontaa sekä Thetahealingin ja hieronnan yhdistelmää.

https://iloajavoimaa.fi/

 

Tiia

Shantin ihania ja suosittuja Kundaliinijoogatunteja ohjaa 2.6. alkaen torstai-iltaisin ja perjantai päivisin ihana Tiia!

Lämpimästi tervetuloa tunneille! ❤

Tiia on kundaliinijoogaopettaja, tunnetyöskentelyohjaaja sekä sisäisen maailman opas. Erityisesti varjotyöskentely, haastavat tunteet sekä niiden integrointi osaksi itseä ja elämää ovat lähellä hänen sydäntään.
Kundaliinijoogaopettajana Tiia on moderni ja hänen ohjaustyylinsä on samanaikaisesti vahvaa ja tarkkaa sekä rauhallisen pehmeää. Hän kannustaa sinua tutkimaan omia ajatus - ja käytösmallejasi joogamatolla ja löytämään itsensä haastamisen sekä lempeyden välille tasapainon.